bronz organic

Bronz organic

Bronzul organic

Iti doresti o piele pigmentata, cu aspect proaspat, sanatos, natural? Vesti bune, nu trebuie sa astepti sa vina vara sau sa te expui riscurilor de a merge la solar. Noi avem solutia perfecta pentru tine, usor de pus in practica, eficienta, de lunga durata si fara niciun risc pentru sanatatea ta – bronzarea organica.

Bronzarea organica este o procedura de pigmentare a pielii care consta in pulverizarea unei substante bronzante, DHA 100% naturala, pe intreaga suprafata a corpului. Substanta activa este pe baza zahar (extras din trestie de zahar sau sfecla), plante, antioxidanti si uleiuri esentiale. Nu contine aerosoli sau alcool.

Pregatirea pielii pentru sedinta de bronz organic

Inaintea sedintei de bronzare, recomandam o exfoliere completa a pielii, pentru ca substanta bronzanta sa aiba o cat mai multa aderenta si, implicit, bronzul sa fie uniform si de lunga durata.

In ziua sedintei trebuie sa evitati folosirea uleiurilor, cremelor de corp si a machiajului. Nu purtati bijuterii si evitati folosirea parfumurilor.

Dupa fiecare sedinta, purtati haine largi, inchise la culoare si aveti grija sa nu intrati in contact cu apa, creme sau uleiuri pana cand bronzul nu s-a dezvoltat complet (aproximativ 8 ore). De asemenea, evitati efortul fizic si activitatile care va pot face sa transpirati.

Bronzarea organica este recomandata tuturor, chiar si persoanelor cu piele sensibila sau femeilor insarcinate. Totusi, in cazul in care aveti afectiuni ale pielii percum eczeme, psoriazis sau rani deschise, acest serviciu este contraindicat.

Bronz organic 
BRONZARE ORGANICA 60 RON
Peeling corporal25 RON