Poveste

Credem cu tarie ca in fiecare femeie exista un potential real de a fi frumoasa, atragatoare, sigura pe ea. Este drept, unele dintre noi trebuie sa depunem eforturi suplimentare pentru a ne mentine corpul tanar si suplu, insa, cand avem alaturi parteneri de nadejde, toate aceste griji devin o joaca.

Pornind de la acest crez, in anul 2009 am pus bazele conceptului Magic Beauty. Scopul nostru a fost, si continua sa fie, acela de a va oferi cele mai eficiente, sigure si moderne servicii de infrumusetare. Manichiura, cosmetica, tratamentele corporale, masajul sunt executate de echipa noastra de profesionisti cu o bogata experienta in domeniu.

La Magic Beauty te intampinam cu drag intr-o atmosfera destinsa, primitoare, excelenta pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca sau pentru a te simti rasfatata in timp ce specialistii nostri au grija ca unghiile tale sa arate impecabil.

Iar daca te atrage idea de a te specializa intr-unul dintre domeniile cosmetica, manichiura, nail art, masaj, tot la noi gasesti cele mai bune cursuri din Bucuresti. Avem peste 1500 de cursanti specializati, personal acreditat, oferim diplome recunoscute la nivel international si increderea ca, impartasindu-ne cunostintele ajutam la crearea excelentei in domeniul frumusetii.

Te asteptam oricand in salonul nostru pentru a te convinge. Vino la Magic Beauty si descopera-ti frumusetea! Sau, de ce nu, o noua pasiune.