Electrostimulare

Iti doresti un corp atragator, cu musculatura ferma si piele elastica, insa nu ai timp sa faci sport? Nicio grija, ai la dispozitie electrostimularea, cea mai eficienta si sanatoasa metoda de tonifiere a musculaturii fara a depune efort fizic.

Electrostimularea consta in aplicarea unor micro-curenti electrici de intensitate reglabila la nivelul fibrelor musculare. Muschii, impulsionati de stimulii electrici, se incordeaza si se relaxeaza continuu – intocmai ca in timpul exercitiilor fizice, dar mult mai eficient.

Spre deosebire de fitness, electrostimularea nu provoaca durere sau febra musculara. Rezultatele, in termeni de centimetri pierduti, sunt vizibile dupa doar cateva sedinte si nu necesita o investitie mare de timp. Specialistii spun ca o sedinta de 45 de minute de electrostimulare este de cel putin 5 ori mai eficienta, in termeni de rezultate, decat una de fitness.

Sesiunile de electrostimulare sunt non-invazive, nedureroase si nu necesita pregatiri complicate din partea dumneavoastra. Terapeutul aseaza o serie de benzi elastice cu electrozi in zona muschilor pe care doriti sa ii lucrati, apoi selecteaza, in functie de zona, frecventa impulsurilor electrice.

Beneficiile electrostimularii:
– tonifieaza absolut toti muschii pe care sunt aplicati micro-curentii electrici, inclusiv cei care, in mod obisnuit, sunt greu de lucrat la sala

– subtiaza stratul adipos (dupa 15 sedinte, se pot pierde pana la 7 cm. in circumferinta)

– ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism

– imbunatateste circulatia sanguina

Electrostimularea nu este recomandata in urmatoarele cazuri:

  • hipertiroidism
  • sarcina
  • epilepsie
  • boli de piele
  • afectiuni cardiace
ELECTROSTIMULARE 
Electrostimulare 60 min. / abonament 10 sedinte x60min.30 / 300 RON
LA ABONAMENTELE DE ELECTROSTIMULARE PRIMITI GRATUIT 10 SEDINTE X 15 MIN. FAST SLIM
Fast- slim 15 min.20 RON