Masaj combinat

Va sunt familiare depozitele acelea minuscule de grasime care dau pielii aspectul de coaja de portocala? Aceasta este celulita, unul dintre cele mai temuti inamici ai frumusetii feminine.

Cauzele celulitei

Celulita are o multime de cauze, pornind de la predispozitia genetica, continuand cu dereglarile hormonale si culminând cu stilul de viata. Sedentarismul este, dupa cum o demonstreaza numeroase studii, inamicul pielii ferme si al siluetei armonioase. De ce n-ar fi el si prietenul celulitei?

Remedii pentru celulita

Din fericire, pentru fiecare problema cu care ne confruntam exista si o solutie simpla, accesibila si cu efecte uimitoare. Pentru celulita, aceasta este masajul anticelulitic. Desigur, pe piata există si creme anticelulitice, dar efectul acestora este vizibil numai pe durata folosirii lor, apoi pielea isi revine la „normal”. Iar noi ne dorim sa avem un corp sanatos si atragator in fiecare zi, nu doar cand avem timp sa folosim crema.

Masajul combinat se concentreaza în principal pe zonele corpului care sunt predispuse la aparitia celulitei, cum ar fi coapsele, fesele si abdomenul. Printr-o combinatie echilibrata de presiune si strangere, el ajuta la desprinderea celulitei de piele fara sa provoace leziuni la nivelul cutanat. Micile pungi de grasime rezultate astfel sunt eliminate prin intestine, ceea ce face din masajul anticelulitic o metoda de durata. El nu acopera, nu intinde, ci conduce la eliminarea completa din organism a pungilor de grasime care dau pielii aspectul neplacut de coaja de portocala.

Masaj combinat
Masaj combinat 60 min.70 RON
Abonament masaj combinat 10 sedinte x 60 min.600 RON
Masaj de intretinere 50 min.50 RON
Abonament masaj intretinere 10 sedinte x 50 min. 450 RON