Pedichiura

Picioarele sunt partenerii nostri de incredere. Ele ne susțin greutatea corpului și a grijilor, ne duc oriunde vrem sa ajungem, ne dezvăluie plăcerea dansului. Insa le acordam atentia pe care o merita?

Ascunse de incaltaminte sau sosete, adeseori talpile, unghiile si planta piciorului nu beneficiaza de aceeasi ingrijire ca partile vizibile ale corpului, precum fata sau mainile. Iarna poate consideram ca nu este necesar (cine le vede?), insa vara, cand ne pregatim sa mergem la mare sau sa purtam sandale, ne dam seama ca picioarele noastre nu arata nici pe departe asa cum ne-am dori. Piele aspra, crapata, unghii galbene si sfaramicioase sunt doar cateva dintre surprizele neplacute la care ne putem astepta dupa o lunga perioada cu temperaturi scazute si port intensiv de ghete si cizme imblanite… Sau nu?

La Magic-Beauty avem tratamente speciale, pedichiura SPA si tratament cu parafina, pentru ca picioarele tale sa fie curatate in profunzime, hidratate si sa aiba un aspect sanatos. Indiferent daca ai nevoie ingrijire intensiva sau doar de o sesiune de intretinere, noi avem solutia.

Iar daca iti doresti unghii care sa se vada senzational printre baretele sandalelor sau printre valurile marii, avem pentru tine pedichiura simpla, pedichiura French si pedichiura semipermanenta.

Pedichiura Spa 
Pedichiura expres fara oja (manopera +ulie-tratament prntru cuticule) 30 RON
Pedichiura ( contine peeling )35 RON
Pedichiura French40 RON
Pedichiura Spa50 RON
Pedichiuara semipermanenta60 RON
Tratament parafina30 RON