Curs Epilare Definitiva LASER / IPL SI SPL

Iti doresti sa te specializezi in tehnica epilarii definitive cu LASER IPL si SPL invatand de profesionisti? Te afli in locul potrivit. La Magic Andreea Beauty gasesti toate cursurile din domeniul infrumusetarii de care ai nevoie si formatori cu peste 15 ani de experienta in domeniu.

In pretul cursului sunt incluse suportul de curs si toate materialele pentru practica.

Data limita de inscriere
2 octombrie 2022
Locuri limitate
Pret
1200 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata
1 zi
Locatie: Str. Gen Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
Informatii
0730619860
0766300353
Inscrie-te!

Actele necesare pentru inscriere:

  • Copie dupa CI sau BI;
  • Copie dupa certificatul nastere;
  • Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii (minim 12 clasă);
  • Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru curs”

Poti alege programul cursurilor:

  • – sambata, cu durata de 4 ore
  • – in timpul saptamanii, dimineata si / sau seara.

Ne adaptam situatiilor actuale de pandemie! Daca situatia o cere, vom continua sa tinem cursurile on-line (curs teoretic)!

La cursul de epilare definitiv LASER / IPL și SPL vei invata despre:

 ☛  Tehnica IPL / laser si SPL ☛  Istoria tehnologiei de epilare definitiva; ☛  Termeni generali în tehnologii LASER și IPL; ☛  Noțiuni despre PIELE (anatomie, structură, morfologie, gland, funcții pielii, fototip piele); ☛  Noțiuni despre FIRUL DE PĂR (structură, ciclu de creștere, grafic de creștere a firului de păr); Diagnoza și anamneza corectă a pacientului pentru realizarea tratamentului în condiții maxime de siguranță;
 
 
 
 
 

Epilarea definitiva: protocol de realizare, setari si pasi de lucru;

 ☛ Tehnica si demonstratii. Exercitii practice cu aparatura si instrumentar modern de ultima ora realizate de catre cursante
 ☛ Mod de intretinere PRE- si POST- tratament;
Recomandari, atentionari speciale, restrictii si contraindicatii;

Epilarea cu ceara de unica si traditionala:

 ☛ Punerea in practica pe toate zonele corpului
 ☛ Unghiul corect de smulgere
 ☛ Trucuri si mici secrete ale tehnici
 ☛ Epilarea cu pasta de zahar

Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii Solidaritatii si Familiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii iar la finalul acestora primiti un certificat de calificare recunoscut atat pe teritoriul Romaniei cat si International care atesta abilitatile profesionale dobandite.

Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564 este operator de date cu caracter personal nr 0012424 in registrul de evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

DIPLOMA ACREDITATA de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si eliberata prin Agentia Nationala de Calificari (ANC), se acorda conform COR COSMETICIAN 514201, pentru MODUL VI- EPILARE- unde a fost introdusa si competenta moderna de fotoepilare pe langa competentele clasice de epilare.

Sesiunile de examinare cu comisia ANC se vor organiza in Bucuresti la o data ulterior stabilita absolvirea cursului si anuntata din timp elevilor. Detalii suplimentare in ceea ce priveste examinarea se transmite in timpul cursului sau ulterior finalizarii cursului functiei de directivele ANC-ului si academiei.