Curs Stilist protezist unghii

Realizarea constructiei de unghii false

Ești pasionat de frumos și îți dorești să profesezi ca Stilist protezist de unghii? Te afli in locul potrivit. La Magic Andreea Beauty avem formatori cu peste 15 ani de experienta in domeniu si experienta a peste 8000 de cursanti scolarizati.

In pretul cursului sunt incluse suportul de curs si toate materialele pentru practica.

Data limita de inscriere
23 iunie 2024
Locuri limitate
Pret
1000 lei
Nu percepem taxa de inscriere
Durata
5 zile + 1 zi examen
Locatie: Str. Gen Petre Popovat nr 58 (Crangasi)
Informatii
0730619860
0766300353
Inscrie-te!

Actele necesare pentru inscriere:

  1. Copie dupa CI sau BI;
  2. Copie dupa certificatul nastere;
  3. Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul);
  4. Copie dupa ultima diploma de studii (minim 8 clase);
  5. Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru curs”

Pentru persoanele care nu detin diploma de 8 clase se va elibera diploma de participare eliberata de Centrul de Formare Profesionala Magic Andreea Beauty!

Poti alege programul cursurilor:

Îți oferim opțiuni flexibile de programare, astfel încât să poți participa la cursul nostru în timpul săptămânii, dimineața și/sau seara, ori sâmbăta, în funcție de programul tău. Îți garantăm că vei învăța cele mai recente tehnici de îngrijire a pielii și multe alte secrete pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală. Înscrie-te acum!

La cursul de STILIST PROTEZIST UNGHII  vei invata despre:

Competențe dobândite în cadrul unui curs Stilist protezist de unghii – Realizarea constructiei de unghii false 1. Demontarea unghiilor false 2. Protezarea unghiilor deteriorate 3. Construirea unghiilor false

Autorizații și certificare curs

DIPLOMA ACREDITATA de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, respectiv eliberată prin Agenția Națională de Calificări (ANC), se acorda conform RNCP STILIST PROTEZIST DE UNGHII, RO/03/1012/242, pentru “MODUL VI – REALIZAREA CONSTRUCTIEI DE UNGHII FALSE”. Cursurile sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei, iar la finalul acestora primiti un certificat de calificare recunoscut atat pe teritoriul Romaniei cat si International, care atesta abilitatile profesionale dobandite. Societatea MAGIC ANDREEA BEAUTY SRL, CIF 26081564 este operator de date cu caracter personal nr 0012424 in registrul de evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

[foogallery id="1042"]