Marius Danalache
Profesor Masaj
Este unul dintre fondatorii Magic Beauty si, totodata, specialistul nostru in masaj si tratamente corporale.
Mihaela Ionescu
Profesor Cosmetica
Are 15 ani de experienta in cosmetica si manichiura. In anul 2009, impreuna cu Marius, a pus bazele conceptului Magic Beauty.
Alexandru Vasile
Instructor cursuri
Are 6 ani experienta in domeniu si este instructor de cursuri.
Elisabeta Radulescu
Profesor
Elisabeta Radulescu este cea care iti face unghiile sa straluceasca. Are 6 ani experienta in domeniu si iti ofera cele mai bune sfaturi.

Credem cu tarie ca in fiecare femeie exista un potential real de a fi frumoasa, atragatoare, sigura pe ea. Este drept, unele dintre noi trebuie sa depunem eforturi suplimentare pentru a ne mentine corpul tanar si suplu, insa, cand avem alaturi parteneri de nadejde, toate aceste griji devin o joaca.

Pornind de la acest crez, in anul 2009 am pus bazele conceptului Magic Beauty. Scopul nostru a fost, si continua sa fie, acela de a va oferi cele mai eficiente, sigure si moderne servicii de infrumusetare. Manichiura, cosmetica, tratamentele corporale, masajul sunt executate de echipa noastra de profesionisti cu o bogata experienta in domeniu.

La Magic Beauty te intampinam cu drag intr-o atmosfera destinsa, primitoare, excelenta pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca sau pentru a te simti rasfatata in timp ce specialistii nostri au grija ca unghiile tale sa arate impecabil.

Iar daca te atrage idea de a te specializa intr-unul dintre domeniile cosmetica, manichiura, nail art, masaj, tot la noi gasesti cele mai bune cursuri din Bucuresti. Avem peste 4000 de cursanti specializati, personal acreditat, oferim diplome recunoscute la nivel international si increderea ca, impartasindu-ne cunostintele ajutam la crearea excelentei in domeniul frumusetii.

Te asteptam oricand in salonul nostru pentru a te convinge. Vino la Magic Beauty si descopera-ti frumusetea! Sau, de ce nu, o noua pasiune.

De ce sa ne alegi pe noi:

☛ Oferim cursuri autorizate ANC. Diplomele oferite sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii , Tineretului si Sportului, atat pe teritoriul Romaniei, cat si international.

☛ Cursurile sunt sustinute de formatori specilisti in domeniul infrumusetarii, absolventi ai programului de master Formarea Formatorilor – din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti;

☛ Suntem atenti la analiza nevoilor de formare a fiecarui cursant;

☛ Sustinem cursuri atat in varianta individuala, cat si in varianta de grup;

☛ Programul pentru orice curs individual este stabilit de comun acrod, in functie de disponibilitatea dumneavoastra si a formatorului;

☛ Cursurile noastre sunt recunoscute national si international;

☛ Cursurile se sustin intr-o locatie semicentrala pe Str G-ral Petre Popovat nr 58, sector 6 ( zona Crangasi)

☛ Ne implicam activ in pregatirea teoretica si practica a cursantilor;

☛ Va punem la dispozitie materiale, aparatura si accesorii profesionale;

☛ Ne axam foarte mult pe practica;

 Maxim 10-12 cursanti/grupa, astfel incat toti cursantii sa beneficieze de supravegherea si indrumarea formatorului;

☛ Dorim sa venim in intampinarea d-voastra cu un pachet complet de servicii de formare profesionala, astfel incat diploma obtinuta sa constituie o reala sansa la integrarea pe piata fortei de munca.